Website laten maken of zelf maken?

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!

Website laten maken of zelf maken?

Wil je een website laten maken kost dit altijd geld. Als je een websitebouwer in schakelt om je website te laten maken, worden zijn diensten immers in rekening gebracht.Uiteraard kan je als alternatief zelf een website bouwen. Er is op internet veel te vinden, om een website zelf te maken. Doe je dit zelf dan is dat uiteraard je eerst verdiende geld. In dit artikel bespreken we beide oplossingen.

Je website zelf bouwenis soms een goed alternatief

Op internet is er veel terug te vinden om je website zelf te bouwen. Dit klinkt misschien een beetje raar vanuit GooWebdesign, want wij bouwen immers graag voor jou je website, maar in sommige gevallen is het een prima eerste oplossing om zelf een website te maken. Wil je een professionele website die goed werkt dan adviseren wij altijd om een website te laten maken door een websitebouwer.

In sommige gevallen is het zelf bouwen van een website geen optie, dan zou je deze moeten laten bouwen.

Als starter is er soms weinig geld, voor een goede website en zie je daarin dat startende ondernemers meestal zelf een website bouwen. Je zal hier als starter een goede afweging in moeten maken. Wil je je website toch laten bouwen in dit stadium, laat je dan goed informeren, want sommige aanbieders bieden het zo laag aan dat je jezelf moet afvragen wat je voor een paar honderd euro terug krijgt. Wat ik al hierboven al aangaf is het in veel gevallen zo, dat starter weinig geld hebben voor het bouwen van een goede website. In dit geval is GooWebdesign een goed alternatief. Dit komt, omdat in dit concept je geen eenmalige investering vooraf hoeft te doen. Je betaald immers een vast bedrag per maand. Hierbij wordt je website professioneel opgebouwd op het WordPress platform in jouw huisstijl, met jouw logo, afbeeldingen en teksten.

Nadat je website gebouwd is kan je ervoor kiezen om het zelf helemaal bij te houden. Wil je dit niet, heb je er geen kennis van of stomweg geen tijd voor, omdat je zelf moet richten op je kerntaak dan is uitbesteden een goede optie. Ook hier geldt dat je voor een vast bedrag per maand van € 39,95 het beheer uitbesteed.

Hiervoor houden we je website up-to-date op het gebied van WordPress-, plug-ins- en derde partij opties. Tevens wordt het eerste uur niet gefactureerd en maken wij wekelijkse voor jou een backup van je complete website. 

Hosting provider

Niet onbelangrijk is je hosting pakket. Je website is zo goed als je zwakste schakel. Een goede hosting partij is een muts. Uit onderzoek is gebleken dat een snellen website hoger in ranking komt bij google. Daarnaast is het voor de bezoeker prettig dat ze snel door je website kunnen bladeren. Moet men te lang wachten dan zullen ze ook sneller geneigd zijn naar een andere website over te stappen.

Meer informatie of advies op maat?

Wil je graag advies wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan contact op via het bovenstaande contactformulier, mailen of bellen naar 085-0606348.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij zijn GooWebdesign

GooWebdesign is gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn er voor alle MKB'ers, zzp'ers en andere ondernemers die veilig, voordelig en voor vast bedrag per maand online willen. Geen grote investeren vooraf. Met ons unieke systeem en bewezen goed werkende templates ontwerpen wij ondernemerswebsites die ook mobielvriendelijk zijn. Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website.