Website voor starters

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!

Website voor starters

Ben jij een startende ondernemer en wil je graag een professionele website laten maken? Bij GooWebdesign hebben wij speciaal voor starters een aantrekkelijk aanbod, omdat wij weten dat het starten van een eigen onderneming al spannend genoeg is.Dit aanbod bij GooWebdesign is speciaal voor starters en zzp-ers die maximaal 12 maanden ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.

Een professionele website hoeft niet duur te zijn

Ben jij een starter of beginnende zzp-er en sta jij niet langer ingeschreven dan 12 maanden bij de Kamer van Koophandel dan kan jij een website laten maken waarbij je de eerste maand gratis krijgt. Dit is gelijk een voordeel van € 69,95 excl. BTW.

Op deze manier kan jij een vluchtige start maken waarbij je niet gelijk de kosten hiervoor hoeft te dragen.

Bekijk al onze mogelijkheden in onze portfolio.

We kunnen in principe alles uit handen nemen, zoals het schrijven van teksten, aanleveren van afbeeldingen en het verzorgen voor een goede vindbaarheid.

We nemen je samen mee in het creëren van jouw nieuwe website. Die zowel leesbaar is op PC, tablet en smartphone.

Meer informatie of advies op maat?

Wil je graag advies wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan contact op via het bovenstaande contactformulier, mailen of bellen naar 085-0606348.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij zijn GooWebdesign

GooWebdesign is gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn er voor alle MKB'ers, zzp'ers en andere ondernemers die veilig, voordelig en voor vast bedrag per maand online willen. Geen grote investeren vooraf. Met ons unieke systeem en bewezen goed werkende templates ontwerpen wij ondernemerswebsites die ook mobielvriendelijk zijn. Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website.