Waarom een vast bedrag per maand betalen?

Stel je vraag

Wil je meer informatie ontvangen? Laat het ons weten!

Waarom een vast bedrag per maand betalen?

Niet een vermogen willen uitgeven aan een nieuwe op maat gemaakte website. Wij hebben hiervoor de oplossing voor jou. Wij maken een professionele website op maat voor een vast bedrag per maand. Dit kan al vanaf € 69,95 per maand. Hiervoor bouwen wij jouw website in jou huisstijl.

Lastig weten wat je wilt? Wij hebben een portfolio samen gesteld wat je kan inspireren hoe jouw nieuwe website eruit kan komen te zien.

Wij bouwen jouw website met de stijl die bij jou past, leveren ons de teksten, logo en afbeeldingen aan en wij bouwen jouw website in jouw huisstijl. Uiteraard vind er vooraf een gesprek plaats waar in de wensen en doelen worden besproken.

Zitten jouw wensen niet bij de voorbeelden in ons portfolio, neem dan contact op en wij vertellen de mogelijkheden.

Wij maken de website samen met jou

Tijdens het proces wordt je stap voor stap op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van jouw website. Je kan meekijken in een door ons afgeschermde omgeving waar in je ook feedback kan geven.

Nog geen domeinnaam of hosting pakket? Ook daarmee kunnen we jou ontzorgen. Zo is er al een hosting pakket voor € 13,50 per maand.

Mocht je na een tijdje toch de financiële middelen hebben dan kan je er voor kiezen om jouw website af te kopen, waardoor je niet meer maandelijks hoeft te betalen. De hoogte van de afkoopsom hangt af van de abonnementsperiode die loopt.

Kies daarom voor GooWebdesign. Wij denken met jou mee hoe we het besten jou nieuwe producten of diensten online kunnen neerzetten.

Meer informatie of advies op maat?

Wil je graag advies wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan contact op via het bovenstaande contactformulier, mailen of bellen naar 085-0606348.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij zijn GooWebdesign

GooWebdesign is gevestigd in Zoetermeer. Wij zijn er voor alle MKB'ers, zzp'ers en andere ondernemers die veilig, voordelig en voor vast bedrag per maand online willen. Geen grote investeren vooraf. Met ons unieke systeem en bewezen goed werkende templates ontwerpen wij ondernemerswebsites die ook mobielvriendelijk zijn. Een goede website laten maken zorgt voor herkenbaarheid bij je doelgroep en nieuwe aanvragen via je website.